N Studio använder (när det behövs) den avancerade metod som äkta stereoinspelning  (a-b teknik) innebär i bra akustisk miljö för att få bästa möjliga resultat för ljudbilden. Vår ambition är den akustiska miljön med rätt klang för alla instrument, med noggrann kartläggning av rummets ljudreflexer för olika ändamål. 
Antingen kan Du välja gruppspel på 2 kanaler direkt eller påläggsinstrument för multikanal. 

N Studio arbetar både med midiredigering och multikanals analog- och digital bearbetning. Naturligtvis följer vi den digitala utvecklingen och väljer hårddiskinspelning i de fall det passar bäst. Dina mål och ambitioner styr. För oss är kvalitet inte ett mål, utan ett arbetsredskap. 

N Studio ligger i södra Lappland, Västerbotten. Du kan faktiskt gå ut och uppleva naturen - slippa ljud från vägar och samhällen. Omgivningarna präglas av lugn och harmoni . På det sättet kan dina behov tillgodoses så effektivt och kreativt som möjligt. 
 
  N Studio ligger nära fjällen, nära till skoteräventyr, skidåkning, fiskelycka, hundspann och annat vildmarksliv. 

N Studio
skräddarsyr lösningar med aktiviteter och andra kreativa mellanspel för att släppa fram skaparkraften eller skapa lugn och harmoni. Vi kan erbjuda effektiva lösningar med boende  och mat i samma hus som studion. Även avslappning som bastuanläggning finns till förfogande. 

N Studio
har också kortkurser i  ljudteknik, men vi har även konferensmöjligheter med utrustning för  dataprojicering och whiteboard. 

N Studio
arbetar med liveinspelning,  ljudkonsultering och livearrangemang som givetvis också kan erbjudas med hög klass och hög ambitionsnivå
  
 
         
  Miljö för skapande - endast 1,5 timme från Stockholm